Licitatii auto online – rapid si simplu

Cu noi este totul simplu

Licitatii online rapid si simplu ! Acum un an echipa Motorsel a dezvoltat o platforma care va ajuta intreprizatorii si persoanele fizice sa cumpere si vanda la pret avantajos autoturismul propriu fiind avariat sau in stare excelenta de functionare.

In intentia noastra de a va oferi platforma fara costuri ascunse sau costuri de inscriere, am considerat ca este in favoarea dumneavoastra sa va supunem unui comision doar daca bunurile vandute sau achizitionate se solidifica.

Licitatiile online vin in ajutorul dumneavoastra!

Facand mai multe sondaje de opinie am ajuns la concluzia ca termenul de „licitatie” in Romania nu este cel corect ci mai bine spus este asimilat cu „inselatorie,neseriozitate” sau am mai auzit pretexte ca toate licitatiile ajung doar la cine trebuie. Tinem sa mentionam ca Motorsel nu accepta acest gen de conduita, de aceea va garantam ca noi lucram foarte transparent.
Tot pe baza sondajelor facute am ajuns la concluzia ca mare parte din populatia noastra nu intelege termenul de licitatie sau avatantajele acestuia, mai ales ca totul este simplu se petrece in Online.

Dorim sa va oferim un exemplu pentru a intelege cum functioneaza platforma de licitatii auto

Ca de exemplu dumneavoastra din nefericire ati fost implicat intr-un accident si v-ati hotarat sa vindeti masina catre un parc de dezmembrari sau catre o persoana care o va repara.

In aceasta situatie cu siguranta veti suna la centrele de dezmembrari din zona dumneavoastra primind mai multe oferte si de ce nu considerant unele oferte derizorii .

Daca publicati masina pe platforma . #MOTORSEL veti avea ocazia ca toate parcurile de dezmembrari din Romania si persoanele fizice interesate sa achizitioneze masina dumneavoastra avariata sa va faca oferte LIVE.

Din acest minunat lucru intelegem ca mai multe persoane sunt interesate sa cumpere, iar automat pretul vehiculului avariat va creste.

Chiar daca vrei o anumita suma, foarte simplu o poti seta, aceasta se numeste pe platforma noastra „pret minim de rezerva” si nimeni nu are acces sa vada pretul setat de dumneavoastra.

Aceste tipuri de licitatii sunt cele mai frecvent intalnite in tari cum ar fi Marea Britanie, de unde majoritatea parcurilor de dezmembrari importa masini cand foarte simplu ar putea achizitona de la cateva sute de km departare.

Mai jos aveti dovada ca platforma Motorsel va ofera sansa de a vinde si achizitiona la preturi avatajoase.
Cu rosu avem evidentiat trendul in google pentru sintagma auto auction in Marea Britanie, iar cu albastru este in Romania pe sitagma licitatii auto.

http://facebook.com/motorsel