Licitatii auto : Avantajele și dezavantajele vânzării mașinii dvs. la licitație

Licitatii auto : Avantajele și dezavantajele vânzării mașinii dvs. la licitație

Licitatii auto : Avantajele și dezavantajele vânzării mașinii dvs. in sistem de licitatie


Dacă vă vindeți mașina în ziarul local, sau vă parcați mașina lângă o intersecție circulata, nu este cea mai bună modalitate de a vinde. Vânzarea mașinii dvs. la o licitație vă poate scapa de timp pierdut, posibilitate de a obtine mai mult decat v-ati propus. Primiti contact direct exact cu persoanele interesate.

 

 În timp ce există multe lucruri de făcut înainte de a vă expune mașina la licitație, unul dintre lucrurile evidente de făcut este să vă curățați mașina. În cazul în care mașina dvs. are unele defecte, atunci ar trebui să vă amintiți că licitatorii vor ști doar la fel de mult despre masina cat sunteți pregătit să spuneți.

Vi se va cere să specificați defectele, însă nu trebuie să menționați neapărat orice defect mic care nu este legat de starea de siguranță și de funcționare a mașinii. Petele de cafea aflate sub scaunul șoferului sau zgârieturile minuscule de capacul rezervorului nu sunt cu adevărat lucruri pentru care ar trebui să vă faceți griji atunci când vindeți mașini la licitație.


Avantajele vânzării de autoturisme la licitație

Nu trebuie să vă ocupați personal de ofertant și să răspundeți la multe întrebări despre autovehiculul dvs. – dacă nu vă gândiți mecanic, vânzarea mașinii dvs. unui entuziast care vă întreabă despre funcționarea internă a mașinii dvs. poate fi un coșmar. Vânzarea mașinii dvs. la licitație este un proces fiabil, în timp ce puteti să stați acasă.

Vânzarea de mașini la licitație este deosebit de bună pentru proprietarii de mașini. Potențialii cumpărători de sex masculin încearcă adesea să intimideze o femeie care își vinde mașina, inventând posibile defecțiuni pentru vehicul sau bombardându-le cu întrebări tehnice.

Vânzarea de autoturisme la licitație, permite, de asemenea, vânzătorului să devină un ofertant pentru orice persoană care si-ar dori sa isi schimbe masina.  Odată ce mașina a fost vândută la licitație și vânzătorul știe cât de mult poate cheltui pe un vehicul nou.Dezavantaje ale vânzării de autoturisme la licitație


Dacă licitarea este lentă în cursul zilei, este posibil ca mașina să nu se vândă pentru pretul de rezerva pe care ați stabilit-o. Dacă licitația intră în următoarea vânzare, este probabil ca prețul de rezervă să fie afișat, ceea ce înseamnă că cea mai mare sumă licitată este probabil să fie mult mai mică decât prețul pe care mașina dvs. l-ar fi atins într-o altă casă de licitație.

Cu prea multe modele din aceeași categorie în aceeași zi, s-ar putea să nu existe suficienți ofertanți pentru a merge.