Se incarca..

Audi A6 4F C6 , 3.0 TDI automat, an fab. 2007

Audi A6 4F C6 , 3.0 TDI automat, an fab. 2007

Descriere

Informații Tehnice
Audi A6 4F c6 , 3.0tdi cod motor ASB cutie automata. Defecte: aripa stg spate infundata, zgarieturi

Informatii importante
Vă rugăm să rețineți: Vehiculele de la persoanele juridice se pot vizualiza, pe cand cele de la persoane fizice se bazeaza pe notiunea " vazut, placut, cumparat" doar prin intermediul site-ului nostru. Conform termenilor și condițiilor noastre, nu garantăm kilometrajul afișat sau capacitatea cilindrica a motorului, disponibilitatea echipamentelor audio și a cheilor nu poate fi garantată, dacă nu sunteți siguri, vă rugăm să verificați cu vânzătorul înainte de licitare. Nu am verificat existența sau originea oricărui service history pentru orice vehicul. Orice număr de inmatriculare nu este inclus în nici o vânzare. Sunați vânzătorul cu 24 de ore înainte de colectarea oricărui vehicul. Fiecare cumpărare reușită este supusă anumitor taxe, așa cum se prevede în Termenii și condițiile noastre. Rambursările sau compensațiile nu vor fi acordate pentru niciun vehicul după ce dvs. sau agentul dvs. l-ați acceptat în momentul colectării sau livrării.
 
Actualizarea automată a licitatiei Când sunteți conectat (ă), ca un ofertant aprobat și sunteți conectat (ă) la internet, vehiculele se vor actualiza automat aproximativ la fiecare secundă pe pagina cu detalii a vehiculului. Pe pagina de urmărire a vehiculelor, care se termină astăzi se vor actualiza automat la fiecare secundă, iar alte vehicule (care nu se termină astăzi) se vor actualiza la fiecare șaizeci de secunde. Pagina de urmarire a vehiculelor se refera la pagina pe care vedeti listate toate anunturile, iar pagina cu detalii a vehiculului se refera la pagina care ofera toate informatiile vehiculului si zona unde puteti plasa oferte Dacă plasați o ofertă pe un vehicul , acesta se va actualiza o dată după plasarea sumei licitate și va continua să se actualizeze automat . Panoul cu ofertantii parobati nu se actualizeaza automat. Internetul este o rețea publică și nu suntem răspunzători de transmisie sau de întârziere în timpul utilizării acestui site.
 
Definitia "porneste, se poate deplasa" Începe În momentul în care vehiculul a ajuns la sediul vânzătorului si a fost testat pentru a verifica dacă motorul ar putea fi pornit. In cazul in care vehiculul nu este vandut de o persoana juridica ci de un fizica, acesta declara pe propria raspundere daca motorul poate fi pornit Porneste se defineste : Da Vânzătorul a reușit să pornească motorul. El nu garantează starea motorului sau că acesta va porni din nou când este colectat de la sediul vânzătorului. Nu Vânzătorul nu a reușit să pornească motorul. Necunoscut Vânzătorul nu a reușit să pornească motorul. Aceasta poate fi din mai multe motive, cum ar fi: Nu există o cheie cu vehiculul; Poate provoca daune suplimentare vehiculului dacă vânzătorul încearcă să pornească motorul; Motorul / bateria sunt deteriorate etc. Nota : În momentul în care vehiculul a sosit la sediul vânzătorului, sau este vandut direct de o persoana fizica, acesta declara pe propria raspundere ca a testat si verificat dacă motorul ar putea fi pornit și pentru a determina dacă vehiculul s-ar putea deplasa pentru o distanță scurtă pe propria putere.
 
Se poate deplasa se defineste: Da Vanzatorul a reusit sa porneasca motorul si poate introduce masina intr-o treapta de viteza pentru a putea deplasa autovehiculul pe distante scurte pe propriile puteri. Noi nu garantam conditioa motorului sau a cutitei de viteze sau daca se va deplasa din nou cand colectati autovehiclulul de la Vanzator Nu Vehiculul nu se poate deplasa Necunoscut Vânzătorul nu a reusit sa deplaseze masina din diferite motive (masina este incuiata si nu reusesc sa o descuie,autovehiculul nu are cheie etc. ) Trebuie sa solicitati inspectarea documentelor pe mail pentru a evalua instoricul de service al vehicului Kilometrajul,istoricul autovehicului,locatia autovehicului Citirea kilometrajului nu poate fi confirmata, de aceea nu trebuie sa luati in considerare kilometrajul masinii Istoricul Vehicului nu poate fi verificat. Ar trebui să solicitați inspectarea documentelor în timp ce vizualizați vehiculul pentru a evalua istoricul de service al vehiculului. Locatia : Locatia oferita are caracter pur informativ, aceasta poate fi diferita Alte informatii : Chei: Da – in momentul in care masina detine cheile masinii / Nu – daca masina nu are chei Vanzator : cel care vinde masina, poate fi persoana juridica sau persoana fizica Motorizare : Se refera la tipul de motor ( diesel, benzina , gpl etc ) Culoare : se refera la culoarea masinii Nr. inmatriculare : se refera la nr de inmatriculare detinut de vehicul, nu este obligatoriu ca vehiculul sa detina numar de inmatriculare, de aceea nu este obligatoriu ca nr. De inmatriculare sa apara pe pagina Cod motor: codul de motor se refera la ce cod motor are masina in acte, exista posibilitatea ca acesta sa nu fie cel postat de noi, de aceea codul motor furnizat are caracter pur informativ Categorie : se refera la incadrarea autoturismului dupa cum urmeaza: avariat,neavariat Transmisie : se refera la tipul cutiei, dupa caz manual,automat,4x4 etc. Documente: se refera la documentele vehiculului, acestea pot fi livrate impreuna cu masina sau dupa caz copii ( de ex. Pt o masina cumparata de un parc autorizat de dezmembrari acesta va fi obligat sa ofere certificat de distrugere, si sa innapoieze vanzatorului cartea de inmatriculare, certificatul de inmatriculare si certificatul de distrugere in original )
 
Auto-extindere licitatie Această licitație are caracteristici "auto-extindere". Atunci când o sumă licitată este plasată în ultimele 60 de secunde de la ora de închidere a licitației, sistemul adaugă 15 secunde pentru fiecare ofertă la ora de închidere a licitației până când timpul de închidere este de peste 60 de secunde. Acest lucru se repetă până când nu mai sunt plasate oferte și timpul licitației se reduce la zero în cazul în care licitația se închide și câștigătorul este determinat.
 
Panoul unde plasati oferte Este locul unde plasati oferte ( unde lictiati ), de aceea dvs. RASPUNDETI DIRECT DE OFERTELE FACUTE SI SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE NOASTRE pentru fiecare oferta pe care o faceti . Tot odata recunoasteti ca aceasta zona o folositi in mod expres si sunteti de acord ca NU sunteti un consumator al serviciilor noastre, ci un comerciant, prin urmare acceptati ca este corect si rezonabil in toate circumstantele sa excludem, sa restrictionam sau limitam ( dupa caz ) obligatiile si raspunderea noastra fata de dvs in ceea ce priveste vehiculele pe care le publicam spre vanzare in numele vanzatorilor care utilizeaza platforma noastra
Pretul curent
Preţul de rezervă nu a fost atins.
2910 €
(Utilizatorul a setat o valoare incrementală de 0 €)
1 Licitatie
Această licitaţie a fost vândută către admin 2,910.00€ .
  • Acțiune :

borosciprian

Payment Methods